Digital Workplace

Digital Highway: people, tools and processes

Zet uw Digital Workplace op de rails

Di-gi-tal Work-place

De virtuele tegenhanger van de fysieke werkplek waar technologie medewerkers verbindt met collega’s, klanten en peers. Altijd en overal. Als het gebruik van technologie ingebed is in de dagelijkse werkprocessen, worden organisaties learning eco-systems. Met communities van gepassioneerde medewerkers die silo’s doorbreken, waar de klantenbeleving centraal staat, en waar kennis stroomt.

What’s in it for you?

Ontdek op het congres Digital Workplace hoe u e-mail met 80% kan reduceren. Hoe social collaboration uw organisatie productiever maakt en hoe digitalisatie de wereld op zijn kop zet. Maak kennnis met inspirerende cases uit (inter)nationale bedrijven, gebruiksklare handvatten en productieve tools.

Voor wie is dit bedoeld?

Voor alle mensen die bezig zijn met transformatie. Zowel vanuit de kant van technologie, HR als communicatie.

We denken aan senior projectmanagers (IT of business of HR), IT-managers, HR managers, HR business partners, HR consultants, Innovatie Managers, Change Managers and agents, IT development, Facility Management Verantwoordelijken, Businessmanagers & Productmanagers, Business Development Managers,…

Ménage à trois

Uw Kluwer-congres is de uitgelezen plek waar u de digital workplace ontdekt als het kruispunt van mensen, tools en processen. Wij verzamelden voor u denkers en doeners. Internationale sprekers en mensen van dichtbij. Zij delen met u hun lessons learned. Resultaat? Tijdswinst en concrete handvaten om de digital workplace ook bij uw organisatie op de rails te zetten.

Workshop met Dion Hinchcliffe: for executives only!

Bent u CEO, CIO, CHRO of DRH? Dan kunt u deelnemen aan de workshop in de namiddag met Dion Hinchcliffe. Deze workshop duurt een halve dag en is exclusief gereserveerd voor het executive niveau.

Great minds connect

Kluwer brengt u in contact met gepassioneerde Digital Workplace-experts van over de hele wereld. Interactie is troef. Dankzij de cocktail van gebalde presentaties en inspirerende workshops. Overleg intens met sprekers, deelnemers en partners en ontdek daarbij welke oplossing het best bij uw bedrijf past. Laat Kluwer u begeleiden om uw digitale werkplek vorm te geven.


Partners